Vastgoedexperts keuringen

Vastgoedexperts is een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in diverse vastgoedkeuringen en - diensten. Ons deskundig team voert een breed scala aan inspecties uit, waaronder EPC-keuringen, elektrische keuringen, stookolietankkeuringen en saneringen. Met onze jarenlange ervaring en expertise staan wij garant voor een nauwkeurige en betrouwbare dienstverlening, zodat jouw vastgoed in goede handen is.

✔ Een EPC of energieprestatiecertificaat indiceert hoe energiezuinig een gebouw of wooneenheid is. Het certificaat dient steeds afgeleverd te worden aan een kandidaat-koper of -huurder van jouw eigendom. Hierdoor kunnen zij rekening houden met de energiescore van de woning.
Vanaf € 254.10

✔ Een elektrische keuring is een inspectie van het elektrische systeem in een gebouw met het doel om te bepalen of het veilig en in overeenstemming is met de geldende normen en voorschriften. Door een elektrische keuring te laten uitvoeren worden potentiële gevaren zoals kortsluiting, elektrische schokken en brand voorkomen.
Vanaf € 205.70

✔ Een asbestinventaris is een document dat alle asbesthoudende materialen in een gebouw of werkzone beschrijft. Het wordt altijd opgesteld na een inspectie ter plaatse. Zonder een geldig asbestattest, kan de akte bij de notaris niet verleden worden. Het is dus een onmisbaar document bij de verkoop van een pand. Let op: bij een erfenis is een asbestattest niet verplicht.
Vanaf € 514.25

✔ Een stookolietank moet voor ingebruikname altijd gekeurd worden. Tijdens gebruik moet de tank ook regelmatig gecontroleerd worden om bodemverontreiniging te vermijden. De termijn van keuring hangt af van de plaatsing en het volume van de tank. Een stookolietank moet gecontroleerd worden door een erkende technieker. Al onze techniekers beschikken over de juiste erkenning en ervaring.
Vanaf € 181.50

Stookolietank sanering Als u een stookolietank buiten gebruik wil stellen, moet dit gebeuren met de nodige kennis van zaken en het juiste materiaal. De optie zijn leegmaken en reinigen, opschuimen of verwijderen. Onze erkende stookolietechnicus zal achteraf het verplichte certificaat afleveren zodat u helemaal in orde bent met de regelgeving.
Vanaf € 692.00

WEBSHOP.DETAIL.PRICE_INDICATION: € 254,1

Bekijk de tarieven en bestel

WEBSHOP.DETAIL.PRICE_INDICATION_INFO